Select Page

De WasteBar op je evenement

Help mee zwerfafval te verminderen met onze mobiele WasteBar op jouw evenement!

In 2022 haken wij aan bij een verscheidenheid aan evenementen in regio Utrecht. Van een wandelactiviteit tot een dansfestival, de WasteBar haakt aan. We zijn bovendien officieel partner van Utrecht 900, de festiviteiten om 900 jaar stadsrechten voor Utrecht te vieren. Vanaf de zomer van 2023 hebben we de ambitie om door het hele land op events te staan.
c20.2,14,34.9,36.5,40.9,63.6C983.1,508.8,955.9,567,909.6,582.4z"/>

Hoe het werkt

De WasteBar is een mobiele bar (een oude caravan die is omgebouwd tot foodtruck) waar deelnemers aan het evenement zwerfafval inleveren en in ruil daarvoor een drankje of snack krijgen. Bovendien laten we bezoekers de waarde van afval ‘beleven’ door ons circulaire onderzoek (naar het maken van grondstoffen uit afvalstoffen) op een interactieve kunstzinnige wijze met het publiek te delen.

Samen met de evenementenorganisatoren stemmen we af wat voor soort afval deelnemers inleveren en wat ze ervoor terugkrijgen, een drankje, een snack of wellicht iets anders.

De WasteBar is full service: we komen met de WasteBar caravan en ons team. Afhankelijk van de wens en mogelijkheden brengen we extra elementen en installaties mee, zoals de poffertjeskraam en de klimaatkermis grijparm installatie. Uiteraard zorgen we zelf voor de afvoer van het afval naar ons lab. Voor het rapen van sigarettenpeuken en afval brengen we tools mee, zoals peukenpincetten, prikstokken en afvalzakjes.

Meer weten?

Wil je partner worden of de WasteBar op je evenement? Neem contact op met:

Noreen van Holstein
info@wastebar.nl
06 16067143

Partners